Bodø Glimt Førr Evig : - Kristian har satt spor etter seg / Bodø/Glimt / Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt.

Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Buy this design or create your own original keep calm . Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt.

Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt. Bli medlem i FK Bodø/Glimt / Bodø/Glimt
Bli medlem i FK Bodø/Glimt / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Buy this design or create your own original keep calm . For nye kunder i norge kan det hende at . Og vi ælska det vi ser. Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Buy this design or create your own original keep calm . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Og vi ælska det vi ser. Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway. Et levende idrettslag er viktig for levende . Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt. For nye kunder i norge kan det hende at . Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt.

Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Og vi ælska det vi ser. Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt. Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull.

Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Med Nobl i ryggen / Bodø/Glimt
Med Nobl i ryggen / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Buy this design or create your own original keep calm . For nye kunder i norge kan det hende at . «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway.

Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. For nye kunder i norge kan det hende at . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt. Buy this design or create your own original keep calm . Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Et levende idrettslag er viktig for levende . Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway. Og vi ælska det vi ser.

Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt.

Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt. Widerøe / Bodø/Glimt
Widerøe / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Buy this design or create your own original keep calm . For nye kunder i norge kan det hende at . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway.

Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020.

For nye kunder i norge kan det hende at . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. «førr evig» og gjøre det hele om til en feiring av bodø/glimts . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Bodø glimt førr evig mer mer mer å vi har tørka tåra å av å tel besvimt åååå bodø gliiimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Og vi ælska det vi ser. Det skal mye til for at bodø/glimt ikke tar sitt første eliteseriegull. Tolder holmers vei 6, 8003 bodø, norway. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020.

Bodø Glimt Førr Evig : - Kristian har satt spor etter seg / Bodø/Glimt / Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt.. Autumn and glimt continue to deliver #førrevig #heiaglimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. For nye kunder i norge kan det hende at . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Buy this design or create your own original keep calm .

Buy this design or create your own original keep calm  bodø/glimt. Og vi ælska det vi ser.